Материалите в блога са без претенции за авторство.

ЩАСТЛИВАТА ЛЮБОВ

ЩАСТЛИВАТА ЛЮБОВ

 
от El

Винаги съм знаела, че хората правят невероятни лудости от любов. Че са склонни да пропътуват стотици километри, само за да видят усмивката на някой, който е развълнувал сърцето им. Че прощават и най-големите престъпления и обиди, ако са изкупени с целувките на този, когото желаеш. Че забравят грешките, които са допускали десетки пъти в миналото и ги повтарят с детски ентусиазъм, ако вярват, че това ще ги тласне обратно в живота на голямата им любов!
 
Голямата любов. Вярвах в нея. Борих се за нея. Страдах за нея. Загубих я и после пак се върна в живота ми. И си отиде. Този път завинаги. И? Продължих напред. За да стигна до момента, в който да осъзная, че ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ не е черешката на тортата. И че по-важно е човек да открие ЩАСТЛИВАТА ЛЮБОВ!
 
 
С голямата любов можем да извиняваме всичкото си загубено време на света, липсата си на мотивация да направим важни неща в живота си, безкрайното си лошо настроение и какво ли още не. Голямата любов не винаги е тази, която ще ни накара да изживеем живота си пълноценно. И колкото и да е голяма ни кара да се чувстваме малки!
 
Щастливата любов е нещо, което откривам сега. Такава, която те кара да минаваш през всичко и да не мислиш за нищо. Безразсъдна, егоистична, всепоглъщаща. Любов без планове, любов, в която светът е за двама. Любов за смелите, без претенции за вечност. Такава, от която може да се събудиш една сутрин и да разбереш, че без да усетиш си изживял живота си с човека, който ти е давал усмивка всеки ден. Без големи обещания, без излишни пози. Такава любов, която пробива монитора на лаптопа и те заразява дори само, когато я виждаш на снимка.
 
Щастливата любов е любов, която може би не си чакал. Дори не си търсил. На която си се съпротивлявал. Но в крайна сметка любовта наистина побеждава всичко.  А ако не го направи се превръща в ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ! 
 
Оценете публикацията:
4
Масаж с мед
Икономика на доброто