Материалите в блога са без претенции за авторство.

Да обичате без думи

Да обичате без думи

Ясно е, че думите са нищо без действията. Друг е въпросът дали действията без думи са достатъчни, за да кажете на някого, че го обичате. И все пак опитайте. Кажете „Обичам те!“ без думи и откраднете завинаги нечие сърце.

Особено интровертният тип хора трудно дават гласност на чувствата си и съответно често остават грешно разбрани от партньорите си. Но това, че партньорът ви не повтаря като развален грамофон „Обичам те!“ , не означава, че не ви обича. Не е важно да чуете, че ви обичат, а да го усетите. Така че се научете да четете между редовете и да улавяте скритите символи на любовта – действията.  

Дори и да имате дългогодишна връзка или брак не забравяйте, че любовта не е саможива и е нужно цял живот да я подхранвате, така че:

  • ПригответДа обичате без думие на партньора сиапетитна вечеря, а ако сте в палаво настроение, може работното ви облекло в кухнята да бъде само престилка. Какъв по-добър начин да му „кажете“, че го обичате?!
  • Секси MMS-и. Ако за кратко време сте в друг град или просто и двамата сте на работа, зарадвай половинката си като му изпратите своя еротична снимка.
  • Организирайтеекскурзия за двама или просто неделна разходка сред природата.
  • Бъдете секси и изненадайте партньора си със стриптийзсекси бельо, предложение за някоя секс игра или пък домашно порно.
  • Угодете му. Отидете на мач с него, посетете заедно с него любимия му клуб, който иначе мразите, с дузина от приятелчетата му, които не понасяте.
  • Дайте му пространство. Не се превръщайте в гръмоносен облак, когато се случи да закъснее след работа, не го подозирайте непрекъснато и не му дръжте сметка за всичко, не го спирайте да излиза с приятели или да играе мач в неделя. Заявете му вашето доверие и не го обсебвайте.
  • Да обичате без думиВаша обща или само негова снимка на бюрото в офиса ви, в портмонето ви или като десктоп на телефона ви също е прекрасен начин да покажете любовта си. А защо не и колаж от ваши снимки, който да му подарите без повод!?
  • Сложетеромантична бележка на хладилника, напомняща на партньора ви за любовта ви към него, или пък напишете любовно послание на огледалото в банята. Изпратете кратък sms или писмо (не е задължително да са любовни), просто за да накарате половинката ви да се зарадва от факта, че си мислите за него. Пъхнете малка романтична картичка или любовна бележка в портфейла му, сложете му мило послание от вас като десктоп на компютъра му или нагласете римайндър на телефона му, който в обедната му почивка да му напомни колко го обичате.
11.04.2011/Ели Йорданова
 
Оценете публикацията:
1
Скромният гений
По-сладка ли е забранената любов?