Материалите в блога са без претенции за авторство.

Какво животно си според месеца на раждане

Какво животно си според месеца на раждане

image

walpapers.blogspot.com


Древен индиански хороскоп


Януари – леопард

Изключителен хъс за живот. Много амбициозни и стъпили здраво на земята хора. За леопардите няма невъзможни неща. Смели и разумни, избягват неискрените хора.

image
varbak.com

Февруари - видра


Тези хора са много възприемчиви и кадърни. Не умуват, когато имат шансове за успех. Видрите са създадени за благородни и смели начинания. Не се предават лесно. Добри приятели са.


image
it-studio-bg.com

Март - сърна
Истински живак. Сърните са много сладки, но трудно прощават. Понякога са големи инати. Иначе са сърдечни и слънчеви. Често се доверяват на неподходящи хора.


imagedownload.idg.bg
Април - кон
Големи инати са. Конете могат да бъдат много всеотдайни, стига да спечелиш доверието и уважението им. Съвкупност от силни черти на характера. Обичат прямите отношения и са много благородни. Смели и решителни!


imageecomedia.bg
Май - елен
Еленът има силна връзка със земята. Оттам идва уравновесеният и земен характер на тези хора. Имат положителен заряд и голям потенциал. Хубави хора са.


imageall-hd-wallpapers.com

Юни - пума
Много силно развито шесто чувство. Пумите имат дарба да усещат нещата. Общителни и чаровни. Много тактични са, стараят се да не обидят никого. Лесно се привързват,, но не търпят предателство и лицемерие. Умеят да обичат!


imagebalkanite.ethosfilm.net

Юли - рис
Девизът на риса е “Никога не падам по гръб”. Имат силно развита интуиция и лесно разпознават искреността от фалша. Отличават се с нюх към нещата и са много добри партньори в любовта.


imageavangardi.blog.bg

Август - бизон
Победата е в кръвта на бизона. Характерът на тези хора им позволява да постигнат много с малко усилия. Свободолюбиви са и трудно може да се намери някой, който да им казва как да си живеят живота. Не се спират пред нищо, когато имат цел.


imagesunhome.ru

Септември - кит Много скрит потенциал и неизчерпаема енергия. Китовете имат големи възможности, но са скромни и отстъпчиви. Понякога са склони да се доверяват на неподходящи хора. Обичат сигурността и са земни в много отношения.


imagezaedno.okolosveta.com

Октомври - кондор
Кондорите са хора с възможности. Размахът на крилете им е нищо в сравнение с умствения потенциал, който те притежават. Имат силно развито чувство за чест и справедливост. Грижовни родители. Смели и прями.


imagewalpapers.blogspot.com

Ноември - мустанг
Мустангът обича да препуска на воля. Трудно е да го накараш да промени решението си. Честен, свободолюбив и непокорен. Чаровен и взискателен към партньорите си. Изисква вярност и преданост.


imageanimalpictures1.com

Декември - лама
Широко скроени хора. Обичат пътешествията. Търсачи на силни усещания. Ламите имат голям потенциал, стига да се потрудят малко. Големи образи са. Весели и привлекателни.
Оценете публикацията:
3
Жена като мен
"Любовта трае три години"-Фредерик Бегбеде