Материалите в блога са без претенции за авторство.

Вътрешна любов

Вътрешна любов

 

Чувствате се самотни, изоставени и имате голяма празнина в себе си. Търсите любовта и постоянно сте разочаровани. Единственият проблем е , че търсите любовта от външни фактори. А всъщност тя е във вас. Тази празнота и самота няма да се запълнят от чуждата любов. Защото човекът или предметът, който ви я е давал ще си тръгне все някога. И тогава започвате да търсите лудо друг източник на любов.  Имате нужда от любовта, точно както зависимият от опиятите си. Хвърляте се на врата на първото момче или момиче, което видите или пък постоянно пазарувате, за да придобивате неща, който да ви пълнят с „любов“. Нови дрехи, коли и всякакви ненужни неща.

b2ap3_thumbnail_lia3_20130409-182835_1.jpgТака живота ще продължи в едно постоянно търсене, бягане и самота. Трябва да намерите вътрешната си любов. Божествената, съвършената любов.  Не е нужно да обиколите света, да прочетете милион книги или да търсите в необятното. Любовта, която ще ви захранва е във вас. Нужно е само да се обърнете към себе си. Когато откриете тази любов, няма да сте самотни. При раздяла няма да сте съкрушени и по-лесно ще изразявате себе си. Защо ли?

Защото във всеки има една празнина. Един стремеж. Все искаме другите да ни харесат. А това е поради липсата на съвършената любов. Тя отключва хиляди врати, връща надеждата и придава чувство за увереност. Тя е движещата сила в човек. Когато намерите тази любов и отношенията в останалите ви връзки ще потръгнат. Няма да е нужно да ревнувате постоянно, да се чувствате незабелязвани или неизслушвани, да се правите на някой друг. А да се правиш на някой друг изисква много енергия, труд и усилия, които може да вложите в нещо по-полезно.

 

b2ap3_thumbnail_1lia.jpg

 

Всеки си има собствен път до намирането на истинската любов. Някой трябва да преодолеят тежки раздяли, трудни моменти, да бъдат изоставени, незабелязвани и неизслушвани, за да разберат, че не това е любовта. На някои им отнема повече време, на други – по-малко, но важното е никога да не забравяме кои сме и откъде сме тръгнали. Ако забравиш кой си трудно ще намериш вътрешната си любов.

 

 

Оценете публикацията:
3
ДУХОВНОСТ И ПАРИ
Вдъхновяващи идеи за аранжиране на масата за Велик...

Related Posts