Индийски карти

Концентрирайте се и си представете периода, за който искате да гадаете - напр. близките 3 месеца или 1 година. Освободете се от странични мисли, които биха могли да попречат на гаданието. Сясредоточете се вярху въпросите, които ви вълнуват. Започнете от квадратчето, което усетите и не гледайте картите, които излизат! Не се замисляйте, просто щракайте с мишката. Под картите, ще намерите и тялкуванието им. То може да бъде много различно и зависи от комбинациите, които сте подредили. Това гадание не е строго определено като значение. Значението зависи много от обкръжаващите карти! Най-важни са съвпаденията на фигурите, ако има такива. Но не само. Дори и несъвпаденията помагат да се изясни ситуацията. Проявете Вашата фантазя и интуиция!

ВАЖНО: БАЛОН - Когато съвпадне тази карта, това означава, че картите не искат да говорят или вие сте прекалили с въпросите. А понякога просто има въпроси, на които е по-добре да не знаете отговорите. По-добре повторете гаданието в друг ден!.


Всяка карта е разделена на 4, като във всяка четвърт има половин образ на даден символ- забележете половинка от куче, ябълка и т.н. На брой картите са 25. Подреждат се по пет в редица, принципа на гадаене е да съвпаднат две еднакви половинки. Периода за който отговарят е два месеца, освен ако вие не зададете някакъв друг срок.

 

 Ето и значенията:

Катинар: проблем, засега неразрешим. Обикновено се пада при ситуации, в които човек е безсилен да промени хода на събитията. Ако в гадаенето обаче излезе и ключ- все пак ще се намери изход от заплетената ситуация. При поредица от лоши карти- срив, банкрут, в комбинация с болнично легло- сериозно заболяване.

Легло със сърце: прекрасни интимни отношения или обещание за незабравима любовна нощ.Ако са съвпаднали половинка любовно и болнично легло- интимните отношения носят само болка, неудовлетвореност от половия живот. Ако пък се падне два пъти- всичко това е просто отвратително!

Две сърца: споделена любов, хармония в отношенията, прекрасна връзка.


Чашка:покана за гости, купон, приятно изживяване свързано с излизане. Ако до чашката има вале- ваш близък или любим е пристрастен към алкохола.

Везни: в живота на човек се очертава взимането на важно решение, ключов момент в житейския път. Всичко трябва да бъде преценено много внимателно и да не се прибързва в никакъв случай. Ако картата е разделена и между половинките върви нещо друго- например плачещо око, път и т.н.- трябвало е внимателно да обмислите нещо, но не сте го направили или няма да го направите и сами сте си причинили проблемите.

Ножица: ситуацията, в която сте изпаднали ви се струва безизходна, а всъщност е разрешима. Ако обаче наоколо има катинар, череп и други негативни карти трябва доста да се потрудите над решението защото иначе състоянието ви ще бъде близко до стреса и разрухата.

Череп:физическа и душевна умора, липса на сили за преодоляване на проблемите, опасност от нервни кризи и депресивни състояния. Карта на отчаянието.

Брачна халка: годишна карта, ако е съвпаднала в близката година ще ви направят предложение за брак или годеж (може и да означава предложение за съвместно съжителство) и вие може да приемете. Решението може да бъде видяно от съседните карти, това че се е паднала съвсем не означава, че вие ще сте съгласни с офертата. Ако картата е разкъсана от друга/и- връзката/бракът са загубили предишната си стойност, можете да прочетете по половинките които я разделят какво се е случило.

Плик: очаквана и важна за вас вест, която може да промени много неща. Тази карта е по-скоро делова, но понякога се пада когато питате за човек който ви интересува в личен аспект и той проявява интерес към вас.

Горящи свещи: карта на хубавите обстоятелства и вярата в бъдещето. Край на неуспехите и трудностите. Добра вест, от човек, който държи на вас, хубаво събитие в близко бъдеще.

Огън: нова любов, влюбване. Погледнете какво се е паднало- ако са тъга, неуспехи или пронизано от стрела сърце- защо ад се влюбвате като това няма да ви донесе щастие?

Ковчег: смърт; ако е разкъсана-ваш близък е болен от неизлечима болест.

Сърце, пронизано с нож:неосъществена или неосъществима любов…чисто и просто, човекът който сте харесали не е лъжица за вашата уста.

Часовник:недейте да избързвате, помислете добре преди да вземете някакво решение. Както се казва три пъти мери- един път режи!

Корона:успехи във всички аспекти на живота ви, целите които сте си поставили са осъществими или ще ги осъществите, надеждите ви ще се оправдаят.

Вале: това е вашият любим. Ако излезе в подреждането, значии любовта ви е споделена. Вгледайте се внимателно какво има наоколо- дори несъвпадналите половинки могат да ви подскажат много неща. Ако половинките на валето са разделени от други карти- това са неговите мисли и планове, въпросите които си задава.

Ключ: ще намерите решение на някакъв проблем, ако питате дали това което сте намислили ще има успех, то отговорът е да.

Болнично легло: болест, влошаване на здравословното състояние. Понякога се пада и при депресивни състояния.

Път: очаква ви пътуване, което ще ви донесе много положителни емоции. Погледнете какво има наоколо- ако картите са лоши- недейте да предприемате замисленото пътуване, ще ви донесе само огорчения.

Балон: Когато съвпадне тази карта, това означава, че картите не искат да говорят или вие сте прекалили с въпросите. А понякога просто има въпроси, на които е по-добре да не знаете отговорите.

Парашут- отчаяна стъпка с позитивен изход. Ако картата е разделена то човек ще се уплаши да извърши нещо.

Венец- успех в работата и делата, достигане на поставената цел. Очакват ви уважение, безгрижни дни.

Плачещо око- неуспехи, неприятности от всякакво естество, проблеми, състояние близко до стресовото. Може да разберете каква е причината за това от околните карти.

Сандък- пари, печалба, доходи, целево изразходване на финансовите средства. Ако се падне на въпрос, свързан с продажба или покупка означава че ще е успешна и полезна за вас.

Звънец- много хубава новина, която горите от желание да споделите с всички ваши познати. Недейте, може да ви погодят номер.

Очила- лицемерна и двулична личност се намира много близо до вас. Може дори да го считате за приятел. Погледнете какви са съседните карти- ако е излязло вале- вероятно вашия любим си играе с вас и не изпитва никакви чувства, лъже ви. Може и да е някоя от дамите- в такъв случай по-добре преровете наум листата с приятелски елементи от женски пол, със сигурност някоя от тях не е таква за каквато се представя.

Къща- сериозни промени в личния живот, може да означава дори смяна на местоживеенето, преместване в друг дом, дори развод, раздяла. Ако картите които я заобикалят са положителни- то промените са по-скоро за добро отколкото за лошо.

Рибка- скарване, спор, неприятно събитие, раздори с близки за вас хора. Изобличителен разговор, водещ до негативни последствия.

Пронизано със стрела сърце- несподелена любов, по-добре се откажете от тази персона- тя никога няма да отвърне на чувствата ви.

Дама купа- приятелка, любима, жена до вас, която искрено ви обича.

Купчина камъни- сериозна преграда пред вас, за момент анепреодолима. Ако се появи ключ, все пак ще намерите изход от заплетената ситуация. Ако ли не- по-добре се откажете от намисленото.

Дама пика: имате голям враг от женски пол. Тя ви презира и мрази толкова дълбоко, че е способна да направи всичко, за да ви унищожи. Тази жена обикновено не е млада, макар че и това не е изключено.

Слънце: добро настроение, прекрасни дни и събития около вас. Повишаване на енергията. Когато ви се падне имайте в предвид че енергийно сте силни в този момент и можете да извършвате успешно даже доста трудни ритуали.

Дъга: прекрасно настроение, весели и безгрижни дни, пълно и завладяващо щастие.

Гълъб: верен приятел до вас, човек, на който истински можете да разчитате. Понякога означава че съпругът или любимият ви са ви верни и не ви изневеряват.

Змия: клюки, клевети, заклинания и магии по ваш адрес. Някой сериозно ви има зъб. Погледнете околните карти и вижте дали е излязла някаква карта която да пояснява кой е той.

Подкова: успех в живота, работата или изпълнение на някакво ваше съкровено желание.

Орел: имате покровител, който е винаги готов да ви помогне или ви помага в трудни моменти. Може да означава и предстоящо запознанство с влиятелна личност.

Камила: богатство, печалба, голям еднократен доход. Очаквайте парично постъпление в скоро време.

Стълба: успешна кариера, издигане в професионалната или обществената йерархия. Ако в момента не работите означава, че начинанията ви ще са успешни.

Котва:всичко около вас спира да се развива. Не предприемайте нищо ако около тази карта са излезли такива с отрицателно значение- само ще се разочаровате и обеззверите. Ако картите са добри- имате нужда от почивка и то бързо.

Пингвин: вие сте нерешителен човек, който не знае по кой път да поеме и вечно се колебае какво да прави. Картата обикновено се пада като критика към вас самите и означава че е време да вземете някакво решение, а не вечно да блуждаете над хиляда неща като ветропоказател.

Гердан (закопчан): удар, подготвян зад гърба ви с цел да ви унищожи. Бъдете бдителни и внимателно следете какво друго е излязло в гадаенето. Можете да предотвратите нещастното събитие ако се усетите навреме.

Скъсан гердан: изпуснат момент. Тази карта излиза когато вече сте изпуснали своя шанс. Жалко, но не се отчайвайте, няма смисъл да хабите усилията си в тази посока.

Въпрос:тази карта се пада, когато картите ви лъжат и не искат да ви отговорят на въпроса. Съветвам ви ако е излязла да приключите с гадаенето. И утре е ден.

Платно: Нерешителност, недоверие и неуспехи. В момента делата ви са в застой. Поемете инициативата и можете само да спечелите.

Писмо в пръстен:закъсняла вест, която сте чакали с такова нетърпение, но вече не искате да я чуете. Тя не променя нищо. Вие вече сте продължили напред.

Крал: важна личност в живота ви. В решаването на ваш проблем ще се намеси лице което познавате или скоро ще се запознаете. Картата е положителна ако около нея няма лоши карти. Ако е раделена от други карти, помощта на която се надявате няма да дойде.

Светкавици: неочаквано и много неприятно събитие или известие. Погледнете другите карти, за да видите от кого можете да очаквате това предателство.

Луна: невероятна и съдбовна промяна в живота ви. Всичко се преобръща. Често означава смяна на социалния статус или коренна промяна във възгледите ви.