Блог

Материалите в блога са без претенции за авторство.

Силата на чаша вода

Мога да предложа една много мощна техника. Напишете на лист хартия, мисъл форма.

Например: „Аз съм много очарователна личност. Излъчвам вътрешна светлина, обаяние, любов, секс. Аз съм сияеща. Аз привличам мъжете. Намирам най-добрият за мен мъж."

Поставете върху този лист чаша вода. Потрийте ръцете, раздвижете ги все едно свирите на акордеон, представете си между дланите си плътно подобие на въздушен балон, повъртете го усетете го, от всички страни. Това е вашата енергия. Сложете ръцете си от двете страни на чашата, без да я докосвате.Кажете на глас или на ум, съзнателно и убедено мисъл формата, по възможност си я представете във въображението си. След това изпийте водата. Правете тази процедура сутрин, след събуждане и вечер преди сън. Вашето намерение ще се реализира.

Аз съм проверявал тази техника многократно с различни мисъл форми. Работи много силно.
Мъжете могат да преработят текста, например така: „Аз съм много обаятелна личност. Излъчвам вътрешна светлина,чар, любов, секс. Аз съм сияещ. Харесвам се на жените, те искат да бъдат с мен. Намирам своята половинка."

Разбира се може да използвате каквато искате мисъл форма. Съставете си ги сами – за това, към което се стремите и желаете. Ако вече имате партньор, заместете „аз привличам..." с „хората изпитват симпатия към мен" или „имам приятна външност, изглеждам привлекателна, и всеки ден все по добре". Ще се изненадате много, колко бързо се реализира мисъл-формата.

Мисъл формата трябва да е жизнеутвърждаваща, не се използва частицата "не". Никакви абстрактни и многословни пожелания. Всичко трябва да е конкретно, лаконично, водещо към една цел. Ако имате няколко желания, на всяка чаша вода задавайте само по едно.

Защо тази техника работи?

Водата не е аморфна смес, тя има структура, нейните молекули се обединяват в кластери – конгломератни частици, които променят формата си в зависимост от външни въздействия. Точно за това на водата може да записва информация, както на магнитна лента – говорейки и. Колкото и да е странно, учените откриха кластерите малко след пускането на първият космически кораб. А бабите бяха осведомени за тях отдавна и успешно ги използваха на практика.

Обикновената чешмяна вода, даже и бутилираната, не трябва да се използва, тя е събрала много деструктивна информация, която може да се изтрие с изпарение или утаяване, с преваряване не става. Затова може да ползвате или дестилирана /приготвена от вас/ или размразена вода. Технологията за приготвяне на размразена вода съм описал в „Създател на реалността". Тази вода е много полезна да се пие след събуждане и преди сън, половин, един час След ядене, не по рано. Ако мисъл формата е за оздравяване, водата става целебна – тя придобива свойствата на лекарството, което е необходимо за вашата болест и действа точно където трябва.

Листът хартия също има своята функция. Първо, когато не само изговаряте, а и записвате мисъл формата, тя придобива повече сила. Второ даже една дума залепена върху съд с вода, зарежда водата с информацията заложена в смисъла на думата. Кластерите които се образуват, могат да се разгледат под микроскоп след замразяване на водата. Експериментално е доказано, че след думите Любов, Благодаря - се образуват приказно красиви снежинки, а от негативните думи - грозни образувания. Това удивително свойство на водата не може да е друго освен Божествен Замисъл. Разбира се главна роля има намерението на човека, които осъзнава думите, когато ги пише и залепя върху съда.

И накрая, енергията на ръцете ви усилва и локализира намерението, в резултат на което водата ще се зареди бързо и ефективно. Записаната във водата информация се разнася по цялото ви тяло и настройва морфологичното биополе да излъчва зададеното намерение. Не се безпокойте, ако отначало не усещате енергията между ръцете си. Ако не сега по късно, след няколко тренировки ще я почувствате, като сгъстен въздух. Освен това на водата не е необходимо силно въздействие. Достатъчно е само да подържите чашата между ръцете си.

 

Вадим Зеланд "Апокрифен транссърфинг"

Оценете публикацията:
2
Въведение в езотериката
Мисли & Цитати