Камен Илиев - Поезия

Материалите в блога са без претенции за авторство.

10 правила при окултно посещение

10 правила при окултно посещение

 10 правила за безопасност

Ако по някаква причина сте решили да посетите  екстрасенс, гадател, ясновидец или друг  представител на окултните науки, за да проверите наличието на негативна програма, да се избавите от магия, проклятие и т.н. добре би било да предприемете мерки, с които да се предпазите от неприятни изненади. Помислете за вашата финансова, физическа и психологическа безопасност. 

 

  1. Обръщайте се към  такива хора само ако са препоръчани от ваши близки. Реклами от медиите едва ли са най-доброто средство за избор на подходящия специалист. 

  2. Огледайте са за декорация. Многото блестящи предмети, дипломи, украшения, атрибути с неясен произход се предполага, че са там да отвличат вашето внимание или да служат като доказателствен материал за качествена мистериозност. Може би просто сте в театър. Добре е нищо да не отвлича вниманието ви. Все пак посещавате човек, който използва невидими сили, защо са му видими доказателства?

  3. Винаги пазете вътрешен контрол. Много "вълшебници" са добри артисти и мошеници. Могат лесно да "хипнотизират" хората, говорейки им за болести и проблеми, които не съществуват. Атакуват най-съкровените ценности в човека. - Детето е много зле! - До месец може да умрете и т.н. Така човек е готов на големи жертви за да предотврати беда и ... да стане жертва на измама.

  4. Ако ви кажат, че имате магия или негативно влияние, помолете да ви обяснят за какво става дума, кой е причинил това, на кой действа и как да процедирате.

  5. Сами можете да се справяте с негативните влияния, важно е да знаете какво се случва и как може да предотвратите или решите проблема. Обещания за чудодейно излекуване със сигурност действат добре на психиката ви, но едва ли са реалност.

  6. Не вярвайте на ритуали. Ако ви пращат на гробище, не ходете, не носете и не оставяйте нищо. Не се подвеждайте по абсурдни действия - може да си навредите. .

  7. Ако ви кажат, че роднини са ви направили магия, не пред приемайте ответни действия. Представете си, че магът греши и вие сами навлечете грехове на главата си? 

  8. Не позволявайте да формират вашия жизнен път - това трябва, това не трябва, това е правилно или не. Това е явно програмиране и манипулиране на вашия жизнен цикъл. Магът не дава съвети, той дава насоки, констатира факти, дава информация, а вие решавате как да постъпите. Животът си е ваш.

  9. Внимавайте със снимките! Оставяйте снимки само ако имате доверие на човека, с когото ще работите. В никакъв случай не оставяйте снимки на гробища, не ги горете ритуално. Не пробождайте снимка с игла - това е много опасно, води до загуба на енергия, болест, дори смърт. 

  10. Ако магът ви настройва срещу официалната медицина, ако неговите съвети противоречат на съветите на лекарите - почти сигурно е, че е шарлатанин. Помислете, струва ли си да загубите живота си срещу капка фалшива надежда?

Помнете, че вашето здраве, физическо и духовно е във вашите ръце. Развалянето на магия също е енергийно вмешателство във вашите енергийни полета, както и в полетата на други хора. Бъдете крайно предпазливи!
Оценете публикацията:
5
Сам срещу болестите
Ръцете