Блог

Материалите в блога са без претенции за авторство.

8 минути след полунощ

b2ap3_thumbnail_546269_407031452679597_1666632406_n1.jpg

 

8 минути след полунощ на 14.11. настъпва и едно от най-силните от енергийна гледна точка Новолуния в годишния кръговрат – Новолунието в Скорпион. То е забулено в тайнственост, неизвестност и сенки.

Трансформационните динамики са силни и често го съпътстват страхове, усещане за самота и силни емоции.

Древните шамани считали Новолунието през ноември като най-подходящия ден в годината за изработването на личен щит, който да предпазва от тъмните сили през цялата година.

Предлагаме ви идея как сами да изработите своя личен „защитен щит”. Следвайте интуицията си! 

Ето и някои насоки, за това какво ще ви бъде необходимо:

1.Обрач (рамка за бродиране от дърво или тел, която можете да обвиете с прежда или панделка).

2.Парче плат или кожа, с които да покриете обрача (платовете да бъдат от естествени материали и по възможност едноцветни, за да можете да рисувате върху тях. Белите платове са много подходящи, но не е задължително!)
3.Лепило, конец и игла.
4.Бои, маркери, камъни, пера, изсушени цветя, билки, панделки, кожа, прежда, бижута (тук можете да употребите чудесно някоя единична обеца или част от закопчалка, които ще символизират вашия АЗ), копчета, миди, орехови черупки, семена, мъниста и други природни предмети.

Начин на изработване: Седнете на пода и наредете всичките си предмети в кръг. Отделете нужното време, за да се свържете с тях!
 
Призовете енергиите им да протекат през вас и оставете вътрешния си глас да ви „подскаже” кои от тях да окрасят щита ви. Опънете плата върху обрача.
 
Тананикайте или си пуснете музика, която ви е приятна. После подредете върху щита предметите, които ще ви „проговорят” (усещате, че искате да поставите върху него)!
 
Няма правила! Аранжировките могат да бъдат различни.
 
Не бързайте!
 
 
Изчакайте толкова, колкото е необходимо, за да се получи наредбата. Концентрирайте се върху чувството, което имате, защото това ще бъде вашият първи „защитен щит”, в който са вплетени енергиите на вътрешната ви същност и личните дарове на силата, с които ще ви дари Луната в най-магичната си фаза - Новолунието в знака на живота и безсмъртието – Скорпион! Успех!!
Оценете публикацията:
0
Ръцете
Христо Нанев: Дядо Влайчо победи Ванга в конкурс з...