Блог

Материалите в блога са без претенции за авторство.

Партньорствата и още нещо ...

Партньорствата и още нещо ...

Всеки човек си избира партньорите и спътниците в живота на едно от 7-те нива - така казват шаманите. Но за истинско, пълноценно, вдъхновяващо преживяване може да се говори след 4- то ниво. След това ниво обменяш страст,хармония, интелигентност, обич , скоито се издигате един друг.

1. Най- примитивното ниво е това на оцеляването. Някой, с когото можем да поддържаме съществуването си и безопасността на семейството.На това ниво слизат много двойки загубили любовта, страстта и интереса един към друг, но живеещи съвместно примерно заради децата. Ауу - страшно прилича на много бракове, нали?

2. Второто ниво е на страстта. Това е всеки, който пожелаваме сексуално.

3. Третото ниво - на общото. Това е човекът, с който не само сексът ни харесва, но имаме общи интереси, ценности или материална изгода.

4. Четвъртото ниво е на чувствата. Там , където двама са се събрали от повика на сърцата. Или казано - по любов.

5.Петото ниво е на съвместното самоизразяване.Това са отношения, които не просто се обичат, но и творят взаимно.

6. Шестото ниво е на развитието. Това е избор на човек, чиито път е във ваша посока. Човек, който решава сходни ан нашите задачи и значително облекчава пътя ни.
7. Седмото ниво е духовното. Това е съюз ан близки по дух хора. Такива двойки саединици. Един за друг учители.
Когато сме отворени за всички уроци, създалите се отношения и връзки изпълват живота ни с любов и благодарност към всички партньори.

И не забравяйте, че енергията е тази, която управлява света. Тя привлича и задържа. Жената е също сгъстена енергия и благодарение на нея може да привлича възможности, полезни запознанства, успех... А мъжете (освен тези, които се занимават с енергийни практики) са устремени към реализация, към действие. Само жената притежава способността да натрупва енергия и това е, което търси мъжа - енергия, с която да покорява нови върхове. Така, че внимавайте момичета! :)

Оценете публикацията:
6
Недоспиването може да бъде полезно
Невидими енергийни връзки