Блог

Материалите в блога са без претенции за авторство.

Женската ви сила или как да покорявате!

Женската ви сила или как да покорявате!

Момичета и на 20 и на 30 по 3, замисляли ли сте се защо има жени, които макар и не толкова привлекателни предизвикват еуфория и страст в мъжките погледи? Сякаш пленяват със цялото си същество…
Е, дойде време да ви разкрия тайната…
Когато се запитате – Какво, по дяволите ми има – млада съм , красива, свободна и все пак мъжете са привлечени от друга, наглед невзрачна във вашите очи жена – ето ви и отговорът! Тя е разбрала и събудила всички стихии в тялото си, осъзнала е своята женска сила!
И така да се върнем на физичните закони- знам, че не това ще искате да четете, но така по-лесно ще обясня защо при вас не се получава! Законите на физиката са универсални за цялата Вселена, а именно – всичко е енергия – привличане и отблъскване. Енергията управлява света! Слънцето е концентрирана енергия и благодарение на това привлича планетите. Жената също е сгъстена енергия и благодарение на енергията си привлича мъжете, като магнит привлича възможности, пари, полезни запознанства и най- главното е, че всичко това може да бъде задържано. Мъжете, за разлика от жените, не могат да черпят енергия от пространството (освен ако не се занимават с  енергийни практики). Мъжът получава енергия от жената. Той е действие, устремен към реализация и без жена, която може да натрупва енергия и да му оттдава няма как да постига богатство, сила, власт. Затова мъжете търсят именно тази енергия, тази жена, която може да му помогне да осъществи мечтите си, плановете си, да се реализира.И какво ако в очите ви тази жена не е нито красива, нито млада, нито най- добре облечена или поддържана … в нейното излъчване се крие разковничето към мъжът!
В жената мъжът иска да вижда всичко – страстната любовница, вдъхновяващата муза или непристъпната кралица, възторженото момиче и грижливата домакиня. Това са всъщност четирите проявления на женската енергия. Само когато жената се съединява с мъжа на всичките четири равнища, той се изпълва с енергия и е готов за подвизи.
Мъжът е привлечен от състоянието на любовницата, но за да се получи и развитие в отношенията трябва да се премине в състоянието на кралицата и да задействаш у мъжа инстикта на ловеца. И след като си завоювана, трябва да станеш послушното момиче, което му позволява да взима решения и да поема отговорност. Едва, когато и това се случи – ставаш домакинята, която го глези и обгрижва. До тук добре – лесно може да се справим с това, но идва моментът, в който забравяме да бъдем всички други – любовницата, кралицата, момичето и мъжът бързо се пренастройва към друга жена.

Богинята в жълто е родена на запад и е стихия на земята - това е домакинята – силна и същностна, дава на жената спокойствие, практичност, стабилност и надеждност.

Богинята в червено, е от изтока - стихия огън – това е любовницата. Гореща и пулсираща, прави жената непредсказуема, страстна и сексуална.

Богинята в зелено, дошла от юг - стихия вода – това е момичето. Дарява жената с емоционалност, палавост и доброта.

Богинята в синьо,дошла от север -стихия въздух - е умната кучка или кралицата.Прави жените самостоятелни и употити, независими и логични.

Може да призовавате и четирите стихии. Ето “вълшебните” думи :

Към стихията на Водата - “О, прозрачна повърхност на свещеното езеро, о, божествена майко на всичко живо! Повелителко на небесните и подземните води! Бъди моя покровителка.Дай ми свобода, съчувствие и състрадание, вара, надежда и любов.Дай ми сила и власт да изпълня неизпълненото и да свърша несвършеното”


Към стихията на Огъня – “О, велик вечен пламък, творение на топлината и светлината, искра на живота, жива и ярка! Освети пътя на истината. Бъди верен спътник на моите търсения и начинания. Дари ме снеудържимост и страст, с желание и наслаждение. Дай ми сила и власт д покоря непокореното и да свърша несвършеното”


Към стихията на Земята – “Свещена Майко Земя, хранителко на тъмните недра, на минералите и скъпоценните камъни, владетелка на горите и долините! Стани моя опора! Дари ме с цел и устременост, стабилност и възраждане. Дай ми сила и власт да покора непокореното и да свърша несвършеното!”


Към стихията на Вятъра – “Повелителю на ветровете, владетелю на безкрайното небе, покровителю на висините! Бъди мой покровител. Дари ме с проникновение, с мисъл и озарение.Дай ми сила и власт да покоря непокореното и да свърша несвършеното”

 Чрез съединяването си със стихиите жената влиза в нужното състояние и получава тези енергии, които не и достигат. Така, че момичета нека се възползваме! Призовете стихиите и станете ИСТИНСКИ жени!

 

Оценете публикацията:
4
Невидими енергийни връзки
За планетите и чакрите