3333

Индивидуални духовни консултации

Разговор, на най-различни нива, в който се установяват проблемните зони не само на физическо, но и на ментално, емоционално, астрално, етерно, селестиално и казуално тяло. Даване на насоки за духовно и емоционално развитие на личността. Енергийно зареждане и изчистване. Премахване на блокажи.
За повече информация : Обадете се сега - 0889966060

Разбор и прогнозистика на сложни ситуации

След споделяне на проблемите, анализ на техните причини, възможни изходи и решения за излизане от тях /трудни решения при развод, смяна на партньор, работа и др./
За повече информация : Обадете се сега - 0889966060

Изчистване на негативни енергии

Възстановяване на енергийния баланс - енергийно изчистване и хармонизация на енергийните вибрации при депресивни състояния. Премахване чувството на умора, обреченост и безтегловност. Изчистване на негативна енергия от дома и офиса посредством визуализация или лични посещения.
За повече информация : Обадете се сега - 0889966060

Анализ на материалното положение в бъдеще

Изясняване на възможните причини за затруднено финансово положение, кармични блокажи във финансовите отношения. Възможни решения.

Прогнозиране на лични отношения

Възможни усложнения или решения на вече възникнали такива в междуличностните отношения между близки хора. Възможни изненади, непредвидени ситуации и възможни реакции.

Разбор и прогнозистика на сложни ситуации

Анализ на Вашите проблеми, анализ на техните причини, възможни изходи и решения за излизане от тях /трудни решения при развод, смяна на партньор, работа и др./

Диагностика на заболявания

Установяване на кармичните предпоставки, генезис, лечение и възстановяване чрез изчистване на негативните енергии и кармични зависимости.

Изграждане на енергийна защита

Енергийно сканиране и пречистване аурата Изграждане на енергийна защита

Съставяне на психологически портрет

Характеристика, емоционални процеси, реакции, установяване на моментното състояние на психологичната структура на дадена личност. Прогнозиране на отношения и реакции.

Онлайн гадания абсолютно безплатно
Регистрирайте се в сайта за да ползвате гаданията!